Rekruttering & headhunting

360° rekrutteringsservice

Rekruttering har stor betydning hos alle virksomheder.
execute.dk er din rådgivende rekrutteringspartner, som sikrer dig den helt rigtige medarbejder, til det behov din virksomhed skal have opfyldt.

Ved et dybdegående interview hos din virksomhed, kommer vi rundt omkring alle aspekter i din rekruttering. Interviewet skaber den nødvendige basis for, at vi kan levere kandidater, som lever op til det forventede og passer ind i organisationen.

Vi behandler alle lige og sikrer en målrettet kontakt til både aktive og passive jobsøgende. Vi har forståelse for, at vi er vores kunders ansigt udadtil. Derfor gør vi, hvad vi kan, for at fastholde den gode, professionelle kontakt med alle kandidater.

Uanset om du søger assistance til dele af, eller hele rekrutteringsprocessen kan vi sammensætte en kundetilpasset løsning. Ønsker du at føre processen selv, hjælper vi gerne med search-arbejdet og sender dig en liste, også kaldet shortlist, med kvalificerede kandidater, som er interesserede i stillingen.
 

En typisk rekruttering

Vores rekrutteringsproces kan se ud på mange måder. Nedenfor får du et overblik over, hvordan den oftest ser ud.
Vi arbejder ud fra en beskrevet standardprocedure, som sikrer vores kunder en ensartet kvalitet, uanset hvilken virksomhed eller stilling, vi hjælper med.

rekruttering rekrutteringsbureau

Vi har erfaring med rekruttering og headhunting af en lang række profiler på både medarbejder, specialist- og ledelsesniveauer.

rekruttering konsulent headhunter

 

Vidste du, at du udover rekruttering og headhunting, også kan få hjælp til ansættelse af de mest dygtige vikarer gennem execute.dk?
Se videoen om vores vikarservice eller læs med her.

 

Vi står altid klar til at yde den bedste indsats, uanset hvilken udfordring, du står med.
Kontakt en konsulent og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, næste gang du skal ansætte.

 

 

Back to top