QUALIWARE, Area Sales Manager

Farum

Area Sales Manager

Vil du stå i spidsen for salgsudvikling i Danmark? Kan du arbejde selvstændigt som ”hunter” med sparring fra dine kollegaer på andre markeder og har du lyst til at være en del af et dedikeret og anerkendt softwarehus med hovedsæde i Danmark?

Dine arbejdsopgaver
Som Account Manager Danmark hos QualiWare får du det operationelle ansvar for planlægning og eksekvering af en ambitiøs vækstplan. Du skal opsøge, vedligeholde og udvikle gode kunderelationer på det danske marked. Du vil præsentere, promovere og sælge QualiWares software løsninger og tilhørende ydelser både til eksisterende og nye kunder.

Du vil stå for salgsprocessen fra A-Z og dine ansvarsområder indebærer bl.a.:

  • Opsøgende salg til mulige nye kunder fra egne leads
  • Følge op på leads fra kampagner og events
  • Udarbejde Cost-benefit-analyser
  • Afdækning og kvalificering af muligheder i hver fase af salgscyklussen
  • Udarbejdelse af tilbud
  • Indgå i forhandlinger i samarbejde med ledelsen
  • Projektledelse af udbudsprocesser

Rejseaktivitet udenfor Danmark kan forventes i mindre omfang, fx i forbindelse med internationale konferencer og kundearrangementer i samarbejde med marketing.

Din profil
Optimalt har du minimum 3 års erfaring med B2B salg fra it-branchen og naturligvis et stort engagement og personligt drive. Hvis du har en baggrund fra eller har kendskab til licenssalg af softwareløsninger, vil det være en fordel, men ikke et krav. Hvis du har kendskab eller erfaring inden for følgende områder, vil det være godt: Business Process Management, Enterprise Architecture, Business Architecture, Governance, Risk and Compliance og Quality Management.

Som person er du proaktiv, selvkørende og vedholdende. Du er derudover struktureret, har gode kommunikationsevner, og du kan forhandle med beslutningstagere på alle niveauer. Det er et krav, at du kan formulere dig på dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt.

En meget vigtig del af dit arbejde består i at etablere og udbygge tætte relationer til både eksisterende og potentielt nye kunder.

Vi tilbyder
I denne stilling kan vi love dig et udfordrende og selvstændigt job med gode kolleger i et ambitiøst softwarehus.

Som ambitiøse fagspecialister opretholder vi en arbejdsom hverdag med fokus på et godt arbejdsmiljø, trivsel og udvikling af hver enkelte medarbejder.

Du får et tæt samarbejde med dine kolleger i marketing bl.a. vedrørende afholdelse af kundearrangementer.

Du har ugentlige salgsmøder med kollegaer fra salgsteamet i UK og Sverige, hvor der følges op på salgs-forecasts. Teamet ledes af en Sales Director, som er placeret i London, men i dit daglige arbejde refererer du til CEO Kuno Brodersen fra Danmark.

Ansøg nu

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Kenneth Oldenburg på 29 72 74 64 eller keo@execute.dk.

Vil du søge stillingen, skal du sende din ansøgning snarest via nedenstående link. Vi indkalder løbende til samtaler og stillingen kan blive besat før ansøgningsfristen.

Rekrutteringsprocessen varetages af rekrutteringsbureaet Execute.dk.

Om QualiWare

QualiWares software sælges og benyttes over hele verden. Vi tilbyder markedet et omfattende system af modellerings-, ledelses- og dokumentationsprodukter, der fokuserer på at forbedre effektivitet, produktivitet, organisatorisk forandringsparathed og økonomiske gevinster.

Vi har kollegaer og partnere i Danmark, Australien, Brasilien, Canada, England, Frankrig, Norge, Schweiz, Sverige, Sydafrika, Syd Korea, Ukraine og USA.

Virksomheden tilbyder en international arbejdsplads med frihed under ansvar, et højt fagligt niveau med gode kolleger og meget gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du vil få en hverdag, hvor du aldrig vil kede dig. Hos os er der fokus på og respekt for forskellighed i kulturer, faglighed og ønsker til individuel udvikling. Vi opfordrer aktivt vores medarbejdere til at bidrage i hverdagen med egne ideer og tanker. Derudover tilbyder vi en række personalegoder som pension, sundhedsforsikring, kantineordning, fitnessrum, sociale arrangementer og meget andet.

Læs mere om os https://www.qualiware.com/

Your recruiter

Kenneth Oldenburg

CEO