Er du vores næste HA ENIN-praktikant? / KOLDING

Kolding

Hos execute.dk er vi på udkig efter vores næste HA ENIN-praktikant. Er du proaktiv og god til at arbejde selvstændigt? Så er vi måske det rette match til dig!

Om execute.dk

Execute.dk er et mindre rekrutterings- og vikarbureau som opererer i Danmark, Sverige og Finland. Til daglig hjælper vi vores kunder med at løse spændende opgaver inden for rekruttering og vikarløsninger primært inden for IT, administration, salg og Event Staffing.

Vi mener, at innovation er et centralt element i forretningsudvikling, og at studerendes akademiske tilgang vil kunne bidrage med og inspirere til nye innovative tiltag i vores virksomhed. Derfor er vi meget interesseret i at starte et samarbejde med en HA ENIN-praktikant.

Vi tilbyder

En selvstændig rolle i en værtsvirksomhed, som lytter til dine gode idéer og giver dig frie rammer. Det er vigtigt, at du er proaktiv og har drivet til selv at sætte struktur på processen for at nå dine mål – selvfølgelig med sparring fra resten af teamet fra execute.dk.

Dine arbejdsopgaver kan blandt andet omhandle:

  • Kortlægning af nuværende interne processer og IT-redskaber.
  • Analyse af diverse (rekrutterings)processer med henblik på optimering.
  • Analyse og undersøgelse af vores position på markedet.
  • Kundekontakt med henblik på at skaffe nye kunder.
  • Diverse mindre opgaver som støtter os i vores daglige arbejde samt giver dig en forståelse for vores arbejdsprocesser.

Du vil få rig mulighed for selv at komme med forslag til projekter, hvor du med fordel kan afprøve den teori og viden, du har tilegnet dig undervejs i din uddannelse.

Vi har tidligere arbejdet med HA ENIN-praktikanter og kender til praktikforløbet. Vi kan derfor hjælpe dig godt i gang med den praktiske del af din uddannelse på baggrund af vores tidligere erfaringer – men du vil selvfølgelig også selv få muligheden for at strukturere dit praktikforløb i samarbejde med os, så det passer bedst til dig.

Vi forventer

At du har masser af gå-på-mod, er nysgerrig og har lyst til at arbejde innovativt. Du skal være i stand til at arbejde selvstændigt, og trives med selv at strukturere dine arbejdsdage hos os.

Det praktiske

Vi er fleksible i forhold til praktikperiodens start og slutning, så skriv i din ansøgning, hvornår du har mulighed for at starte og hvor længe.

Er du interesseret?

Synes du ovenstående lyder som noget for dig, så søg stillingen som praktikant hos os. Vi kan næsten ikke vente med at høre fra dig! 😊

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores rekrutteringskonsulent Marie på telefon 29 72 45 48 eller på mail marie@execute.dk.

Your recruiter

Marie