Er du vores næste HA ENIN-praktikant? / KOLDING

Kolding

Hos Execute.dk er vi på udkig efter vores næste HA ENIN-praktikant til vores Event Staffing team. Kan du arbejde proaktivt og dedikeret? Så er vi måske det rette match til dig!  

Om Execute.dk 

Vi er et mindre rekrutterings- og vikarbureau, som opererer i Danmark, Sverige og Finland. Til daglig hjælper vi vores kunder med spændende rekrutteringsopgaver og vikarløsninger inden for kategorierne: TECH | FINANCE and ADMINISTRATION | COMMERCIAL | Event Staffing.  

Vi mener, at innovation er et centralt element i forretningsudvikling, og at en systematisk metode vil kunne bidrage med og inspirere til nye innovative tiltag i vores virksomhed. Derfor er vi meget interesseret i at fortsætte vores gode samarbejde med SDU omkring HA ENIN-praktikanter på samme måde, som vi også arbejder med studerende fra andre universiteter i Norden.  

Vi tilbyder 

En selvstændig rolle i en værtsvirksomhed, som kaster dig direkte ud i praktiske opgaver på både store og små projekter. Vi lytter til og handler på dine idéer, hvor du med fordel kan afprøve den teori og viden, du tilegner dig undervejs i dit studie. Det er vigtigt, at du har et stærkt drive for selv at sætte struktur på processen for at nå dine mål – selvfølgelig med sparring fra dine kollegaer.  

Dine opgaver vil som udgangspunkt være i vores team for Event Staffing, som leverer og koordinerer personalegrupper til internationale møder og konferencer. Det kan være få medarbejdere til afvikling et politisk møde arrangeret af EU-Kommissionen eller flere hundrede medarbejdere til afvikling af en Global Summit inden for medicoindustrien.  

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omhandle:  

  • Løbende optimering af nuværende interne processer og IT-redskaber  
  • Projektkoordinering (i tæt samarbejde med din projektleder) og direkte kontakt til både personale og kunder  
  • Analyse og undersøgelse af vores position på vores nuværende markeder samt situationen på nye markeder (formentlig Holland og Tyskland)  
  • Diverse ad hoc-opgaver som støtter teamet i det daglige arbejde samt giver dig en forståelse for vores arbejdsprocesser  

Vi løser opgaver i hele Norden, primært omkring København, Gøteborg, Stockholm og Helsinki. Dine kollegaer hører også til i og omkring disse byer, så rigtig meget kommunikation foregår på telefon, Skype og WhatsApp. I det omfang du kan passe det ind i dine studier, har du gode muligheder for at mødes med teamet i København eller at (studie)arbejde under afvikling af konferencer i konkrete byer.  

Vi har tidligere arbejdet med HA ENIN-praktikanter og kender derfor til praktikforløbet. Vi hjælper dig godt i gang med den praktiske del af din uddannelse. Du vil selvfølgelig selv få muligheden for at strukturere dit praktikforløb i samarbejde med os, så det passer bedst til dig. 

 Vi forventer 

At du har masser af gåpåmod, er nysgerrig og har lyst til at arbejde mod stadigt mere kreative løsninger. Du skal være i stand til at arbejde selvstændigt, og trives med selv at strukturere dine arbejdsdage hos os. 

Du må helst ikke lade dig skræmme af Excel-filer, for dem har vi mange af og de kan være ret omfattende .😊   

Det praktiske 

Vi er fleksible i forhold til praktikperiodens start og slutning. Skriv i din ansøgning, hvornår du har mulighed for at starte og hvor længe du forventer at blive hos os.  

Er du interesseret? 

Synes du ovenstående lyder som noget for dig, så søg stillingen som praktikant hos os. Vi kan næsten ikke vente med at høre fra dig! 😊    

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores Business Developer Fredrik Bjurö på telefon 2972 0300 eller på mail fredrik@execute.dk. 

 

Your recruiter

Fredrik Bjurö