Bliv en del af execute.dk

execute.dk er vikar- og rekrutteringsbureauet for dig, der søger job inden for vores kerneområder administration, økonomi, teknologi eller vores specialkompetence inden for messe- og konferencepersonale.

Vi vil gerne byde dig velkommen på vores hold!

Hvilket job kan jeg få?

Vi dækker et bredt område på tværs af brancher, og arbejder med stillinger af forskelligartet karakter og på forskellige niveauer. Er du medarbejder, specialist eller leder, får vi helt sikkert en stilling, som du kan besætte – hvis vi ikke allerede har den.
På vores side, ledige stillinger, finder du aktuelle jobs. Vi beskæftiger både generalister og specialister, og vores kandidater er lige så forskellige som vores jobtyper.
Hos os er du velkommen som studerende, nyuddannet eller erfaren på vej fra det ene job til det andet.

job cv database kandidat

Skriv dig op i vores CV-bank

Ønsker du at blive kontaktet af en engageret rekrutteringskonsulent?

Vi anbefaler, at du opretter din profil i vores CV-bank allerede i dag. På den måde kan vi hurtigt finde frem til dig, næste gang vi har et job, der passer til dine kompetencer.
Husk at vedhæfte dit CV og meget gerne et billede og/eller andre relevante dokumenter.

I forbindelse med oprettelsen vil du modtage en e-mail med et link til din profil. Det er vigtigt, at du gemmer denne e-mail, så du har den, når du vil opdatere din profil. Det er en rigtig god idé jævnligt at opdatere din profil med nye kompetencer, så du står stærkest muligt i jobsøgningen. Hvis du mister linket eller ønsker at slette din profil, er du altid velkommen til at sende en mail til job@execute.dk, så vi kan hjælpe dig.

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information, er du velkommen til at kontakte os. Det er naturligvis helt uforpligtende.

Vi ser frem til at modtage dit CV.

Velkommen ombord!

OPRET DIT CV

Opret dit CV i vores CV-bank, så vi straks kan finde frem til dig, når vi har en ledig stilling. Det tager kun et øjeblik.

Vores CV-bank

LEDIGE STILLINGER

Vi annoncerer størstedelen af vores ledige stillinger her på siden. Se vores ledige stillinger her.

Ledige stillinger

SPØRGSMÅL?

Hvis du er i tvivl om noget eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar ved telefon og mail.

Kontakt os
Back to top