For jobsøgende

Bliv en del af execute.dk

execute.dk er vikar- og rekrutteringsbureauet for dig, der søger job inden for vores kerneområder administration, økonomi, teknologi eller vores specialkompetence inden for messe- og konferencepersonale.

Administration, økonomi og teknologi er brede betegnelser, der dækker over en lang række stillinger. Vi beskæftiger os med stillinger på medarbejder-, leder- og specialistniveau med stillinger for både generalister og specialister – og vores kandidater er lige så forskellige som jobtyperne. Hos os er du velkommen som studerende, nyuddannet eller erfaren på vej fra det ene job til det andet.

Opret din profil i vores CV-bank allerede i dag, så vi hurtigt kan finde frem til dig, næste gang vi har et job, der passer til dine kompetencer.

Ledige stillinger

Se vores ledige stillinger her.

OPRET DIT CV

Opret dit CV i vores CV-bank, så vi straks kan finde frem til dig, når vi har en ledig stilling. Det tager kun et øjeblik. Start oprettelsen her.

OPDATER DIT CV

Når du har en profil i vores CV-bank, er det en god idé løbende at tjekke, at de oplysninger, vi har om dig, er opdateret. Log ind på din profil og tjek dine oplysninger her.

VORES OPGAVER

Vil du vide mere om de opgaver, vi løser for vores kunder? Se mere under Det vi kan her.

Back to top