Shortlist

Du mangler en medarbejder med specifikke kompetencer til din virksomhed. Du har succes med virksomhedens sædvanlige rekrutteringsproces, og ønsker at varetage rekrutteringen selv. Desværre er det en tidskrævende proces at afsøge markedet af kandidater. Så er bestilling af en shortlist måske løsningen.

 

search shortlist afsøgning leder specialistNå de rigtige kandidater i din rekrutteringsproces med en shortlist?

En shortlist kan være en effektiv måde at nå markedet på. Når execute.dk foretager en shortlisting, afsøger vi markedet for relevante kandidater, og tager direkte telefonisk kontakt til en række af de mest kvalificerede. Her gør vi opmærksom på stillingen og indholdet i den, og afklarer om der er gensidig interesse for et ansættelsesforhold.

Processen munder ud i en shortlist med relevante kandidater, som passer på profilen, og allerede er interesserede i stillingen. Herefter kan du selv tage kontakt til kandidaterne og fortsætte dialogen med henblik på en evt. samtale hos dig.

 

 

Du har kontrollen

Shortlisten er med andre ord et supplement til din egen søgning, der sikrer, at du kommer bredere ud i markedet og får kontakt med kandidater, du måske ikke rammer i din almindelige annoncering. Kontrollen ligger stadig hos dig, og du har hele tiden føling med, hvem der er interesseret i din stilling. execute.dk hjælper blot processen godt på vej og sikrer, at du har det bedst mulige felt af kandidater, når der træffes valg om ansættelse til jobbet.
En shortlist består normalt af 3-5 gode kandidater, afhængig af stillingens karakter. Prisen er en enhedspris, der er opgaveafhængig og aftales før opgaven går i gang. Når opgaven er påbegyndt, kommer der ikke ekstra omkostninger, ligegyldig om du vælger at ansætte en af kandidaterne på shortlisten eller en af dem, der søger i jeres egen rekrutteringsproces.

shortlist

Kontakt os og hør mere om, hvordan du kan komme helt i mål
med assistance til egen rekrutteringsproces.

 

Back to top