Om os

Hos execute.dk tror vi på uformel professionalisme i udførelsen af enhver opgave. Det betyder, at de personlige relationer med både kunder og kandidater er i fokus samtidig med, at vi aldrig mister det professionelle greb om opgavehåndteringen. De personlige relationer er nemlig altafgørende, hvis det skal lykkes at finde den rigtige medarbejder til jobbet og undgå, at hverken kunder eller ansøgere føler sig glemt eller overset i ansættelsesprocessen.

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om execute.dk? Modtag vores nyhedsbrev og få gode tilbud og nyheder fra os.


Kenneth Oldenburg
Administrerende direktør

T: +45 29 727 464

Kenneth er ikke bare ejer og administrerende direktør. Han er også execute.dk’s mest erfarne og rutinerede rekrutteringskonsulent. Kenneth tager sig af de tunge drenge og piger og leverer den rigtige medarbejder til jobbet hver gang.


Theis Thulin
Chefkonsulent

T: +45 29 72 79 64

Theis er specialist i rekruttering af tekniske folk, hvor han kombinerer sin evne til at forstå jeres forretning, med indsigten i IT,
til at finde den helt rette person til jeres team. Koordinerer desuden vores vikarer og events i København.


 

 

Det vi tror på

Vi ønsker at arbejde professionelt med vores kunder uden at miste den personlige forbindelse, der er altafgørende, når den rigtige medarbejder eller løsning skal findes til en virksomhed.
Vi kender det danske jobmarked og har kontakt med et bredt udvalg af kandidater inden for vores områder, administration, økonomi og it. Også her er den personlige kontakt i højsæde og vi sætter en ære i, at alle ansøgninger bliver behandlet med den respekt, de fortjener.
Vi hylder ‘den danske model’ og tror på, at det fleksible arbejdsmarked er til gavn for både virksomheder og ansatte.

Vores kompetencer

    • Uformel professionalisme
    • Effektivitet og fleksibilitet
    • Markedskendskab og erfaring
    • Engageret personlig kontaktperson
    • CV-bank og stort fagligt netværk

Vores kunder

 

 

Back to top